Adwords optimization

ATTENTION: THIS TEMPLATE IS DEPRECATED

És tracta d’un mitjà publicitari que permet a les empreses posicionar-se dins del resultat del motor de cerca per excel·lència, aconseguint portar tràfic cap a les seves pàgines web.

Adwords basa el seu sistema en la inserció d’enllaços patrocinats dins dels seus resultats naturals, oferint als anunciants pagar per cada click que facin els usuaris en els anuncis. El cost d’aquests clicks ha arribat a a oscil·lar entre menys de 0,10 i més de 50 dòlars.

Això fa palesa la importància d’una bona gestió de la inversió en aquest potent canal.

En aquesta Friday Training explicarem com funciona aquest sistema de pay per click, com s’estableix el cost que cada anunciant paga per cada click, com optimitzar al màxim les campanyes publicitàries en Adwords i en definitiva, com aconseguir treure el màxim profit de la inversió en aquest poderós canal publicitari.

Alba Sánchez, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, ha treballat en agències de relacions públiques, departaments de màrqueting institucionals i departaments de comunicació d’empreses des del sector cultural al gran consum. Mentre definia estratègies de màrqueting tradicionals va descobrir el món online com un nou canal de comunicació a explotar, amb gran potencial, i es va llançar sense pensar-ho. Després d’un màster especialitzat en màrqueting online, molta curiositat, hores de lectura, i dos treballs com a responsable de màrqueting online, va arribar a Itnig. Aquí és l’encarregada de definir les estratègies de màrqueting que aconsegueixin treure el major partit als potents projectes webs que dissenyen els enginyers de Itnig.

Sobre el Alba Sánchez

Alba Sánchez és l’encarregada de definir les estratègies de màrqueting que aconsegueixin treure el major partit als potents projectes webs que dissenyen els enginyers de Itnig. Apassionada del món de la comunicació. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques ha treballat en agències de relacions públiques, departaments de màrqueting institucionals i departaments de comunicació d’empreses des del sector cultural al gran consum.

Registra’t a l’esdeveniment