Google tips and tricks

ATTENTION: THIS TEMPLATE IS DEPRECATED

T’aixeques al matí amb una alarma SMS del Google Calendar dient que d’aquí a 30 minuts tens una reunió. Revises el Gmail per fer una lectura llampec dels nous e-mails (i somies amb el dia en què podràs tenir un “inbox 0”). Obres el Google Maps per mirar on has d’anar i com anar-hi. Arribes a la reunió i obres el Google Drive per mostrar els documents que s’han de parlar. Quan arribes a l’oficina, l’estudiant americà en pràctiques et pregunta què ha passat amb una tal Paula Vázquez… cerques a Google Imatges la seva foto y trobes un post a Blogger on està tot explicat: com vas pillat de temps, copy&paste al Google Translate i els dubtes existencials de l’americà queden resolts.

Durant el nostre dia a dia, Google ens proporciona un seguit d’eines que ens fan la vida més fàcil i còmode: Gmail, Calendar, Cercador, Translate, Maps, etc. Tots tenim els nostres trucs. Per aquesta Friday hem recollit els millors perquè puguis triar els que millor et vagin.

Donarem resposta a grans interrogants:

  • Com fer per saber si el diari Sport publica la notícia del teu sots-campionat de ping-pong jugat amb els peus
  • Com buscar al teu cosí Francesc Fàbregas sense que et surti el futbolista
  • Com estalviar temps escrivint amb les Canned Responses de Gmail Labs
  • Com saber quina hora és a Sillicon Valley sense sortir del Calendar

Qui la fa?

Aquesta setmana la Friday la farem entre tots! Serà la primera #CrowdFriday de Itnig. Tothom que aporti un truc, tindrà el seu minut de glòria a la presentació. De fet, fins a minuts abans de començar es pordrà participar fent un tweet amb el hastag #crowdfriday explicant-nos el vostre truc amb productes de Google.

Registra’t a l’esdeviment